סעיף אריכות ימים

  • חתימות.על.מסמכים
    שלי | 30/05/2011 08:31

    לפני.מספר.שנים.פתחתי.חשבון.משותף.עם.אימי.המבוגרת.חתמנו.על. סעיף.אריכות.ימים.שאומר.שלאחר.פטירת.אחד.השני.ימשיך.לפעול הבנק.נוהג.לשלוח.את.תנאי.הניהול.לסריקה. במיקרה.שלנו.המסמכים.לא.סרוקים.והתיק.לא.ידוע.היכן.הוא בגלל.גילה.של.אימי.וחשדנותה.הרבה.אני.יודעת.שהיא.לא.תסכים.להגיע שוב.לבנק.לחתום. יש.לי.קופי.מחלק.מהמסמכים. מה.יקרה.כאשר.אחת.מאיתנו.חלילה.תלך.לעולמה? יש.לציין.שאני.עובדת.בנק.באותו..סניף.שמדובר

    • סעיף אריכות ימים
      עו"ד אבי זילברפלד | 30/05/2011 13:10

      שלום רב, ציינת שיש לך חלק מהממסכים. האם המסמך בדבר אריכות ימים נמנה עליהם ? אם כן - דרשי מהבנק להכיר בו. אם לא - נראה לי שככל שהמסמך לא יימצא בבנק, לא יהא מנוס מלהחתימם את אמך בשנית, בברכה, זילברפלד אבי, עו"ד ונוטריון מנהל פורום בנקאות