טעות של הבנק בחיובי ריבית

  • הודעה מהבנק כי התשלום החודשי של המשכנתא נמוך מתנאי
    ענת | 05/04/2011 16:43

    בבדיקה שערכתי בחשבוני התברר שגובה תשלום המשכנתא קפץ ב-900 ש"ח פניתי לבנק והם טענו ששלחו לי הודעה כבר בינואר שהם מצאו טעות שלא חייבו אותנו בריבית על ההלוואה (ההלוואה מחולקת למס' הלוואות קטנות לפי תשלומים לקבלן שבנה את הבית) מס' 1 ולכן הם חישבו את הריבית שעד היום אמורה הייתה להישלם וחילקו בזמן שנותר. מה ניתן לעשות מול הבנק?? איך יכול להיות שבנק במשך 6 שנים לא עולה על הטעות???? ומדוע אנו נאלצים לשלם ריבית שאמורה הייתה להישלם כבר????

    • טעות של הבנק בחיובי ריבית
      עו"ד אבי זילברפלד | 06/04/2011 18:28

      שלום רב, לא הייתי נותר רגוע מול הסבר כזה של הבנק. ככל שאין לכם מומחיות בבדיקת טענות הבנק, מציע שתפנו למי שמתמחה בענין (ישנן בשוק גופים רבים העוסקים בבדיקת חיובי הבנק), ולאור ממצאיו תקבלו החלטה איך לפעול הלאה. בברכה, זילברפלד אבי, עו"ד ונוטריון מנהל פורום בנקאות