בנקאות - פתיחת חשבון ללקוח מוגבל לשעבר

  • אחרי ביטול ההגבלה
    רמי | 22/02/2011 19:50

    יש לי שני תיקים בהוצאה לפועל אחרי שהעו"ד שלי עכב לי את ההלכים אין לי כבר עיקול על החשבון ורק נותרה הגבלה על החשבון,מסתבר שתוך כמה ימים העו"ד יבטל גם את ההגבלה על החשבון,השאלה פה במידה ובוטלה ההגבלה על החשבון אני יכול לעבור בנק ? אם כן האם הבנק החדש יענה על בקשותי כלקוח רגיל לכל דבר??אחרי העברת משכורת מכובדת כמובן!!עזרתכם בבקשה

    • בנקאות - פתיחת חשבון ללקוח מוגבל לשעבר
      עו"ד אבי זילברפלד | 23/02/2011 14:33

      שלום רב, אין מניעה משפטית לפתוח חשבון למי שהיה בעבר לקוח מוגבל, אך פרקטית הבנק עלול להקשות במתן אשראי. בברכה, זילברפלד אבי ,עו"ד ונוטריון מנהל פורום בנקאות

      • תודה לעו"ד אבי אבל רוצה לציין משהו חשוב
        רמי | 23/02/2011 17:14

        אני רוצה לציין שלא הוגבלתי בגלל צ'קים בכלל......ז"א שמצבי יהיה יותר טוב במצב כזה? או בכלל לא משנה ...

        • המשך תשובה
          עו"ד אבי זילברפלד | 26/02/2011 22:41

          שלום רב, אינני בטוח שזה משנה לבנק. מכל מקום, אם תרגיש שלא מתייחסים אליך כראוי בנושא האשראי, נסה לשכנעם שמצבך הכלכלי השתפר, ואין להם מה לדאוג ממך. בברכה, זילברפלד אבי ,עו"ד ונוטריון מנהל פורום בנקאות