בנקאות - סנדול ע"י הבנק

  • סנדול ע"י הבנק
    גל | 17/01/2011 12:25

    שלום אני לקוח של בנק מסוים 20 שנה ,לפני כשנתיים וחצי התחתנתי וצירפתי את שם אישתי לחשבון מבלי שתעביר משכורת כי היה לה כבר חשבון בבנק אחר. לפני כ3 חודשים היא רצתה לעבור בנק והצעתי לה להעביר את המשכורת לבנק שלי ששם כבר היא רשומה איתי בחשבון משותף כמובן שבכפוף להטבות הבנק ללקוח חדש. הרי לו הייתה עוברת לכל בנק אחר יש תנאים טובים כגון ללא עמלות והלוואות עם ריבית נמוכה. נפגשנו עם נציגת הבנק שהבטיחה שבמידה ותעביר את המשכורת שלה נהיה זכאים ל3 שנים ללא עמלות וכן הלוואה בריבית נמוכה אלא שתנאים אלו לא מכובדים לדאבוני סמכתי על הבנק שבו אני 20 שנה ואין רישום מדויק אלא רק הבטחה שנקבל הטבות של לקוח חדש שהיא תעביר משכורת. פניתי לנציגי הבנק ונאמר לי שאולי לא "שמענו טוב" ואין כזה דבר לא ייתכן שהובטח לנו תנאי כזה.אני ואישתי עומדים במילתנו שזה מה שהובטח כרגע אני רוצה לעבור בנק אלא מה שבאתי לבקש טופס העברה של חיוב המשכנתא שלי שנמצאת באותו בנק נאמר לי ע"י הפקידה שאין באפשרותי להעביר את המשכורת שלי לבנק אחר משום שהמשכנתא שניתנה לי מסובסדת ע"י הבנק כלקוח שלהם .לי לא זכור שהיה הסכם כזה ומה אפשר לעשות בנידון? האם אני מסונדל לצמיתות ע"י הבנק?

    • בנקאות - סנדול ע"י הבנק
      עו"ד אבי זילברפלד | 17/01/2011 22:16

      שלום רב, לפי המתואר בפנייתך - התנהגות הבנק חמורה. מציע שתפנה בתלונה למפקח על הבנקים. בברכה, זילברפלד אבי ,עו"ד ונוטריון מנהל פורום בנקאות