הפורום סגור למשתמשים רשומים בלבד להרשמה לחץ כאן

בנקאות - ביטול כספומט

  • כספומט
    מאיה | 29/11/2010 13:12

    לאבי יש חשבון בנק, הוא צירף לפני כמה שנים את אחי לחשבון כשותף מלא. כיום אבי לא מתפקד, ואינו מסוגל לנהל את ענייניו הכספיים. אחי השתלט על החשבון באופן מלא. הכספומט של אבי היה אצלי ויכולתי לראות מה מצב החשבון באופן כללי. להוציא כסף לא יכולתי כי אחי סגר את מסגרת האשראי. אמי מידי פעם זקוקה לעוד תוספת של כסף, אך כאמור איני יכולה לעשות זאת. היום רציתי להוציא יתרה ולתדהמתי אני רואה שכתוב "כרטיסך לא מוגדר במערכת", האם זו תקלה של הכרטיס או אחי ביטל את הכרטיס כשהתחזה לאבי שנותן את ההוראה? עלי לציין שאחי עובד בנק...

    • בנקאות - ביטול כספומט
      עו"ד אבי זילברפלד | 29/11/2010 13:20

      שלום רב, ההודעה משקפת מצב שהכרטיס לא קיים. ככל שאחיך שותף לחשבום אביך, הוא אינו צריך להתחזות לאביך ע"מ לבטל הכרטיס. כשותף - הוא יכול לבטלו בשם עצמו. בברכה, זילברפלד אבי ,עו"ד ונוטריון מנהל פורום בנקאות