בנקאות - פרעון שיק לפני זמן פרעונו

  • בנק שפרע שיק דחוי לפני המועד הנקוב
    איציק | 26/11/2010 05:43

    נתתי שיק דחוי לעוד חודשיים ולתדהמתי גיליתי שהבנק שילם את השיק במיידי. האם אני זכאי לפיצוי כלשהוא? גם אם לא נגרם נזק כספי אלא עגמת נפש על האירוע . רק עכשיו ראיתי את הטעות וטרם הספקתי לדווח לבנק על כך. אודה על התשובה בהקדם תודה איציק

    • בנקאות - פרעון שיק לפני זמן פרעונו
      עו"ד אבי זילברפלד | 28/11/2010 16:06

      שלום רב, בפעולה המתוארת על ידך, הבנק הפר את ההסכם שביניכם. אתה זכאי לתבוע מהבנק כל נזק שנגרם לך/לחשבונך עקב כך. בהצלחה ! בברכה, זילברפלד אבי ,עו"ד ונוטריון מנהל פורום בנקאות