בנקאות - הסדר עם הבנק

  • שאלה חשובה בנודע לחוב לבנק
    קארין | 21/11/2010 21:13

    שלום רב, יש לי ובלעלי חוב שמנוהל בהוצל"פ כבר כשנתיים לבנק הפועלים היום כ180 אלף שקל ה קור 70 אלף שקל לאחר חקית יכולת אני משלמת 500 ובעלי 200 כל חודש זה כבר שנתיים .האם הבנק יסכים לקבל מאיתנו 10000 שקל ולסגור את החוב?או שנשמישל לשלם את החוב?הבנק יודע שאין לנו אמצעים ויש לי בעיות רפואיות רבות ובעלי מפרנס יחיד של 4 נפשות .תודה רבה

    • בנקאות - הסדר עם הבנק
      עו"ד אבי זילברפלד | 21/11/2010 22:40

      שלום רב, אם הבנתי נכון שאלתך: החוב לבנק 180,000 ש"ח, ואת רוצה להציע 10,000 ש"ח ושהבנק ימחוק את היתרה. לדעתי, אין סיכוי להסדר זה, אך כמובן, תמיד אפשר לנסות. בברכה, זילברפלד אבי ,עו"ד ונוטריון מנהל פורום בנקאות

      • לעו"ד אבי
        קארין | 22/11/2010 07:51

        תודה על המענה המהיר ,החוב המקורי הוא 70 אלף שקל היום כבר הגיע ל180 ,אני משלמת כבר שנתיים כ700 שקל אני ובעלי יחד כל חודש(200+500)ואמרו לי שבגלל מצבי הבריאותי ובגלל זה סוף שנה אולי הבנק יסכים ..האם זה לא נכון?בגלל זה אני פונה למישהו מומחה כדי להתייעץ

        • המשך תשובה
          עו"ד אבי זילברפלד | 22/11/2010 12:26

          שלום רב, להערכתי הבנק לא יסכים כהצעתך, אך שב ואומר: מותר לנסות. אגב, תשובותי בפורום זה אינן נחשבות כ"יעוץ", ואינן יכולות לבוא במקום יעוץ פרטני של עו"ד, הבוחן היטב יכולותיכם וחשיפתכם להליכי הוצל"פ, ומייעץ בהתאם כיצד לפעול מבין כל האלטרנטיבות הקיימות. בברכה, זילברפלד אבי ,עו"ד ונוטריון מנהל פורום בנקאות