בנקאות - יציאה מחשבון משותף

  • יציאה מחשבון משותף
    ענבר | 15/11/2010 10:50

    בהמשך לשאלה קודמת... בעלי ואני היינו רשומים יחד בחשבון משותף הגענו לבנק והפקידה החתימה אותנו על טפסים חתמנו שנינו על כל הטפסים והיא ביצעה את הפעולה כלומר הוצאת שמי מהחשבון. היא ביצעה את הפעולה לידינו וסיימה אותה. באותו יום בערב היא התקשרה ואמרה כי המנהל לא מאשר את הפעולה ולכן היא צריכה להחזיר את המצב לקדמותו. נלחצתי הגעתי יום למחרת למנהל הבנק שאמר לי כי הפקידה טעתה והוא לא יכול לאשר פעולה כזו מאחר ויש חוב בחשבון ולכן הוא לא יכול להוציא אותי מהחשבון ולהשאיר את בעלי שכן עדיף לתפוס שתי ציפורים... כאשר שחזרתי את הדברים בעצם שאלתי את עצמי הרי אם חתמתי על הטפסים וכמו כן גם בעלי ובמעמד החתימות שלנו הפקידה כבר ביצעה את הפעולה. וסיימה אותה בהצלחה, כך שגם עכשיו כשאני נכנסת לחשבון רק שמו של בעלי מופיע. הרי כדי להחזיר את המצב לקדמותו כפי שהם אמרו, אני צריכה לחתום שוב על טפסים. משפטית הם לא יכולים להחזיר את המצב לקדמותו שכן חתמתי על יציאה מהחשבון והפעולה אושרה ובוצעה כבר. האם אני צודקת האם זה נכון? אשמח מאוד לתשובה, תודה מראש.

    • בנקאות - יציאה מחשבון משותף
      עו"ד אבי זילברפלד | 15/11/2010 22:17

      שלום רב, ככל שהפקידה ביצעה את הפעולה, אל תלכי לחתום על שום טופס.איך אומרים ? - "שיחפשו אותך ב...". בברכה, זילברפלד אבי , עו"ד ונוטריון מנהל פורום בנקאות