בנקאות - הגבלה בחשבון והצל"פ לעו"ד לעתיד

  • הגבלה בחשבון והוצאה לפועל
    גלית | 12/11/2010 09:05

    מענויינת לדעת מה קורה במצב בו כסטודנטית למשפטים ועו"ד בעתיד במצב בו בעלי ואני שותפים בחשבון והעסק נקלע לקשיים שגררו כתוצאה מזה עיקול בחשבון וסכנה מפני הגבלת חשבון, האם העתיד שלי כעו"ד בסכנה? ומה ההשלכות? מודה מראש.

    • בנקאות - הגבלה בחשבון והצל"פ לעו"ד לעתיד
      עו"ד אבי זילברפלד | 14/11/2010 11:42

      שלום רב, הגבלת חשבון משמעותה כי לא תוכלו למשוך שיקים על החשבון המוגבל. עם הליכי ההוצל"פ - יהא עליכם להתמודד כפי יכולתכם, ובלבד שלא תוכרזי כפושט רגל, שכן "סטטוס" זה ימנע ממך לכהן כעו"ד. מקווה שהבנק לא יהא מודע לנקודת תורפה זו אצלך, ולא ינצל זאת "במלוא הכח". נסו ככל יכולתכם להגיע להסדר עם הבנק, שיאפשר לחסל החוב בלי הליך דרסטי זה. בהצלחה ! בברכה, זילברפלד אבי , עו"ד ונוטריון מנהל פורום בנקאות