בנקאות - ערבות למשקיעים

  • רכישת זיכיון לחברה בינלאומית היבט בנקאי
    TM | 09/11/2010 22:38

    שלום רב,אני מעוניין לרכוש זכיינות למותג בינלאומי בקנה מידה ממש ממש גדול מחו"ל. החברה תצטרך תחילה לרכוש את הזיכיון עצמו. (אני עדין לא יודע כמה בדיוק לא שלחו ליאת החוזה הוא צריך להגיע בקרוב)אני מכיר 10 משקיעים שיכולים להוציא 2-3 מיליון דולרלשלב הראשוני. אבל אין לי ערבות לתת להם מעבר למסמך המשפטי שיכיל שותפות  במניות בח.פ עם אופציות בכורה וכו'(נכס לשעבד לפי אותי שווי או משהו בסגנון, יש לי כסף אבל לא את התחום הזה) השאלה שלי היא איך אפשר לתת למשקיעים את הביטחון החוזישבכסף יעשה שימוש לטובת רכישת הזכיון בלבדיש איזה שהם התניות בנקאיות שניתן להבטיח במקרה כזה?כמו שהכסף שנמצא בחשבון X יעבור לחשבון Y בלבד.ולא יעשה בו שימוש לצורך אחר.ׁ(Y החשבון של המותג) וככה בעצם לאפשר למשקיעיםלדעת שהכסף שלהם (וחלק שלי) עובר אך ורק לגורם שלשמו הם משקיעים.איזה סוג עריכת דין מתאים להתעסקות יותר בנושא?מתנצל על הזמן שאני גוזל ממכםבכוונתי לגשת לייעוץ מקצועי בתום התהליךעד שהחוזה יגיע מהחברה.תודה מראש לכולםאנתוני מ.

    • בנקאות - ערבות למשקיעים
      עו"ד אבי זילברפלד | 14/11/2010 11:45

      שלום רב, שאלתך כללית מידי. ישנם סוגים שונים שלפתרונות, ויש להתאים אותם לפי הדרישות והנסיבות, לאחר תיחקור הולם של המצב. לפיכך, לא ניתן לענות על כך בפורום, ומומלץ שתפנה להתייעעות עם עו"ד המתמחה בתחום, ע"מ שיתאים הפיתרון הרצוי. בברכה, זילברפלד אבי , עו"ד ונוטריון מנהל פורום בנקאות