בנקאות - החלפת ערב

  • החלפת ערב להלוואה ( לא משכנתא )
    סרגיי | 18/10/2010 20:17

    שלום רב. אמא שלי ערב בהלוואה של כ 80000 ש"ח אני רוצה להחליף ערב. דיברתי עם פקידה בבנק והיא המרה לי שזה לא ניתן. לפי דעתי בנק פשות רוצה להיות יותר בטוח,כי זה אמא. החשבון פרטי,פועל למתרת עסקי בלבד. איך אני יכול בכול זאת להחליף ערב כי לא נראה לי שזה חוקי??

    • בנקאות - החלפת ערב
      עו"ד אבי זילברפלד | 20/10/2010 22:36

      שלום רב, אישור ערב כפופה להסכמת הבנק, וכך אף כל הקשור לשינוי הערב. עם זאת, ככל שתמציא להם ערב טוב אחר, ניתן ללחוץ על הבנק להסכים לקבלו. בברכה, זילברפלד אבי , עו"ד ונוטריון מנהל פורום בנקאות

      • איך אפשר ללחוץ על הבנק
        סרגיי | 21/10/2010 09:18

        איך אפשר ללחוץ על הבנק? צריך בשביל זה עו"ד ?

        • המשך תשובה
          עו"ד אבי זילברפלד | 21/10/2010 11:41

          שלום רב, לשום דבר לא צריך עו"ד (או כל בעל מקצוע אחר) אם יכולים לעשות אותו לבד. תנסה, ואם לא תצליח, תשקול שכירת שירותי עו"ד. בברכה, זילברפלד אבי , עו"ד ונוטריון מנהל פורום בנקאות