בנקאות - צרור שאלות

  • בעיה עם הבנק
    נטלי | 17/09/2010 03:06

    בגלל בעיה עם הבנק וחוסר רצון מצידם להגיע להסדר, כבר פרטתי בעבר ותודה על התשובות עשינו כעצתכם, רציתי לשאול עוד כמה שאלות כמו שאמרתי הבנק חסם כול דרך להגיע לאינפורמציה, הגעתי אליהם השבוע ביקשתי דף חשבון ואמרתי לבנקאית שאני עוד מחכה לפגישה עם המנהלת שמתעלמת ממני 1, אם יש בעיה עם הדואר אך אני אדע אם תבעו אותי ולא אפספס את הרשות להתגונן? 2,האם הם יכולים להוציא לי צו עיכוב יציאה מהארץ בשלב זה? לפני משפט כי אני חייבת לנסוע לאחותי ( כרטיס חינם) ואם כן אפשר לבטל? 3,מחשש לעיקול חשבון האם אפשר לבקש ממקום העבודה של בעלי להעביר את המשכורת לחשבון על שם אבא שלו? ואם יתנו בשק אפשר לעשות הסבה? למרות שיש למוטב בלבד? 4 הבנתי מהוצאה לפועל שלא יכולים להפעיל שום הליך נגדי אלא אם הם מוכיחים שהייתה מסירה, ושיש להם דרכים משלהם מה זה אומר? 5, הכתובת שלי היא בדירה של אמא שלי הם יכולים לעקל לה דברים? תודה על כול תשובות וסליחה על האורך, גמר חתימה טובה

    • בנקאות - צרור שאלות
      עו"ד אבי זילברפלד | 17/09/2010 11:34

      שלום רב, להלן תשובותי לפי סדר שאלותייך: 1. תהיי זכאית להגיש בקשת רשות להתגונן בכל שלב, ברגע שיוודע לך לראונה על התביעה (ואף לאחר שיהיה פס"ד). 2. קיימת סבירות נמוכה ביותר שביהמ"ש יתן צו עיכוב יציאה (רק אם יוכח שאת עומדת להימלט באופן שיסכל כל אפשרות מימוש פסה"ד), ובכל מקרה ניתן להגיש בקשה לביטולו. 3.אם המעיד מוכן לכך, אין בעיה. 4.לפי תיקון 29 לחוק ההוצל"פ, חייבת להיות "מסירה מלאה", כלומר הוכחה שקיבלת את מסמכי ההוצל"פ. בכל מקרה ראש ההוצל"פ רשאי לאשר ביצוע "תחליף המצאה", - פרסום בעיתון. 5. אם זו הכתובת שנתת לבנק - כן. ניתן יהא להגיש בקשה לביטול העיקול ביחס לדברים שהם שלך אימך. בברכה, זילברפלד אבי , עו"ד ונוטריון מנהל פורום בנקאות

      • מה זה אומר סעיף 3? המעיד?
        נטלי | 19/09/2010 00:42

        אבי שלום, קודם כול תודה תודה תודה לך על כול העצות המועילות והיעוץ שלך עם הרבה סבלנות לשאלותי הרבות, באמת שתבורך ותזכה לכול טוב אנחנו בקושי יושנים בלילה מהצרות האלה, אם לא היו לי ערבים לחשוב עליהם מזמן היינו הולכים לפשיטת רגל לא הבנתי מי זה המעיד ? בסעיף 3 מקום העבודה של בעלי? מה צריך לבקש ממנו בדיוק? לגבי מסירה מלאה , מה זה אומר שהם מפרסמים בעיתון? אך הם יוכיחו שקראתי ? אני בכלל לא קוראת עיתונים בגדול אם אני מקבלת הוצאה לפועל ואני ישר מתייחסת ומגיעה להסדר לאחר חקירת יכולת זה יחסוך את כול העיקולים.? כי לפי מיטב הבנתי הם פועלים עוד במעמד התביעה גמר חתימה טובה תודה נטלי

        • המשך תשובה
          עו"ד אבי זילברפלד | 25/09/2010 20:19

          שלום רב, טעות בהקלדה. צריך להיות "המעביד" כמובן. ככל שתגיעי להסדר, ישנה סבירות גבוהה שאכן לא יוטלו עיקולים. בברכה, זילברפלד אבי , עו"ד ונוטריון מנהל פורום בנקאות