בנקאות - הסדר עם הבנק

  • סרוב להגיע להסדר - פנייה לעו"ד אבי זילברפלד
    נטלי | 02/09/2010 23:41

    אבי שלום, בהמשך לתשובתך בנוגע לבנק ובהמשך לשאלתי, וראשית ממש תודה על העזרה תבורכו כאשר הבנק ישלח לי מכתב התראה, אם אשלח להם מכתב המפרט את כול השתלשלות העניינים (כמו שפירטטתי מקודם, סרובם וכו,,,) ואבהיר מעבר לכול ספק שאן לי רכוש, יש לי הרבה חובות ואנחנו שוקלים ללכת להליך פשיטת רגל או איחוד תיקים , פדיתי את כספי הפנסייה שלי בכדי לשלם לאנשים פרטיים שאנחנו חייבים להם, ונשאר לנו 10000 ש"ח האם זה ראלי לנסות לסגור חוב של 120000 ש"ח תמורת הסכום הנ"ל ,? כי כרגע לא נעמוד בשום תשלום, לאור העובדה שגם 1000 ש"ח בחודש הם לא הסכימו מה שכבר לא רלוונטי כרגע

    • בנקאות - הסדר עם הבנק
      עו"ד אבי זילברפלד | 03/09/2010 14:15

      שלום רב, לדעתי, אין סיכוי שהבנק יסכים לסגור חוב של 120,000 ש"ח כנגד תשלום של 10,000 ש"ח. המכתב שלכם לא ירגש אותו במיוחד, ואסור לכם לכתוב ששילמתם 100,000 ש"ח לאחרונה לאנשים פרטיים, זה רק ירגיז אותו יותר, וזה גם עלול להפריע לכם אם תלכו לפש"ר. בהצלחה ! בברכה, זילברפלד אבי , עו"ד ונוטריון מנהל פורום בנקאות

      • הבהרת בילבול
        נטלי | 03/09/2010 14:35

        סליחה על הבילבול , התכוונתי שנשאר לי 10000 ש"ח ( הלוואי 100,000) סגרנו חובות אישים ותשלומים של פיגורים, ארנונה מיים וכו,,, לפי מה שהבנתי לא רצוי לי ללכת לפש"ר אלא לאיחוד תיקים ( 2 בנקים בתביעה) כי אמא שלי ערבה לי על הלוואה אחת והם לא יתנו לי להכניס אותה לפש"ר ואז אך אסביר את התשלומים?

        • המשך תשובה
          עו"ד אבי זילברפלד | 04/09/2010 22:04

          שלום רב, ראשית, מאחל לך שיהיה לך 100,000 ש"ח... לגופו של ענין, לא ניתן לייעץ באיזו דרך לנקוט לפני שמבצעים "שקוף" מלא של המצב העובדתי- כלכלי של התא המשפחתי. בברכה, זילברפלד אבי , עו"ד ונוטריון מנהל פורום בנקאות