הגנה על פורמט של הצגת תיאטרון

  • כיצד ניתן להגן על זכויות היוצרים של הצגת תיאטרון
    פיודור מקרוב | 11/06/2010 13:21

    שלום! יצרתי הצגת תיאטרון שהועלתה בתיאטראות מוכרים ותועדה בוידיאו. גוף הפקתי מסוים מבקש ממני עותק של התיעוד למטרת אודישן ליצירה שלו. כיצד אוכל למנוע מהגוף הזה להשתמש ברעיונות שלי ללא רשות?

    • הגנה על פורמט של הצגת תיאטרון
      עו"ד אפי אהרונוב | 11/06/2010 18:14

      פיודור שלום, ככלל, דיני זכות היוצרים אינם מגנים על רעיון אלא רק על דרך הביטוי שלו, מה שמהווה מבחינתך בעיה שלא ניתן לפתור אותה בצורה מוחלטת. למרות זאת, יש מקום לנקיטת צעדים שונים שיכולים לסייע לך בצורה מיטבית, גם אם לא מוחלטת ומומלץ להיעזר בהתנהלות מול אותו גוף בעו"ד הבקיא בזכויות יוצרים. שבת שלום.