כדאיות הגשת תביעת רשלנות רפואית

  • האם יש טעם לתביעה
    יאנה | 24/01/2012 13:52

    אימא שלי בת 73 הלכה לאורטופד והוא נתן לה תרופה אטופן, אחרי הלקחה אותה עפילו פעם אחד התחילו לה כאבים חזקים בכל עמוד השידרה, למחרת היא פנתה לרופא משפחה והוא שלח אותה למיון, היתה 4 ימים בבת חולים ולא מצאו סיבה לכאבים, אתמול אימא הלכה לרופא גסטרו והוא ישר אמר שאסור היה לאימא לתת את האטופן כי היא לוקחת תרופה אספירין שאסור לקחת אותה ביחד עם אטופן ואספירין רשום ברשימת תרופות שאימה לוקחת, אז אורטופד פשות לא הסתכל על זה וגרם לה לכאבים והשפוז בבת חולים. האם כדאי להתחיל בתביעה, יכול להיות שלאורטופד הזה יש עו"ד טוב כי הוא רופא דאי ידוע. תודה יאנה

    • כדאיות הגשת תביעת רשלנות רפואית
      עו"ד אסי לביא-צוקרמן | 24/01/2012 14:53

      ייתכן בהחלט שהיתה קונטרה אינדיקציה (התווית נגד) למתן טיפול תרופתי מסוג אטופן לאימך משום שהיא נוטלת אספירין. אני בספק אבל אם הדבר מצדיק תביעה בנסיבות כאלה בהן לא נגרם לאמא נזק בלתי הפיך. תביעה כרוכה בעלויות רבות והיא כדאית כשהנזק מוכח וממשי