פגיעה עצבית לאחר ניתוח גב

  • פגיעה עצבית/ניתוח ע"ש
    אבי | 24/01/2012 08:07

    לפני כ 4 שנים ניתוח בעמוד שדרה עקב פ. דיסק בחוליות l5-s1 לאחר הניתוח הורגש חוסר תחושה בחלק מכף הרגל...הרופא טען שזה יעבור..לציין כי תחושה זו לא היתה קיימת לפני הניתוח אל רק חוסר תחושה לאורך הרגל ללא כף הרגל..מאז ניסיתי כל מיני טיפולים.אך ללא הועיל..בבדיקה של נוירולוג מסר כי לדעתו ייתכן ובמהלך הניתוח נגעו/פגעו בעצב... מאז הניתוח עקב חוסקר תחושה חלקית בכף הרגל עםכאבים בעת הליכה ממושכת דבר שמפריע לי בשגרה היומיומית..האם יש סיכוי לתביעה בגין רשלנות ומהו בד"כ גובה הפיצוי ..לציין שהייתי ספורטאי(לא מקצוע) לפני כן וכיום אני מאוד מוגבל בנושא זה ובדברים אחרים..תודה

    • פגיעה עצבית לאחר ניתוח גב
      עו"ד ניצן מרום | 24/01/2012 10:01

      שלום רב, לא כל נזק שנגרם כתוצאה מניתוח הינו בהכרח תוצאת רשלנות רפואית. פגיעה עצבית יכולה להיגרם לאחר ניתוח גב, וכדי לבחון האם פגיעה זו הינה תוצאה שלא ניתן היה למנוע אותה באמצעי זהירות סבירים (ולפיכך אין רשלנות) או שמא היא נגרמה כתוצאה מהפרה של חובת הזהירות (יש רשלנות) יש לאסוף את החומר הרפואי הרלוואנטי, לפנות לעו"ד בתחום הרשלנות הרפואית אשר יתייעץ עם מומחה רפואי מתאים. לגבי גובה הפיצוי, הרי שהדבר תלוי, בין היתר, בגובה הנכות הרפואית שנותרה ובמידת ההשפעה על התפקוד. בברכה, ניצן מרום ושות' - משרד עורכי דין

      • ממקרה דומה
        אסף בן דוב | 06/02/2012 12:12

        שהיה לי עם אבא שלי שעבר לפני שנה אז גם כן מאוד חשוב קודם כל לאסוף את כל החומר הרפואי ולא לוותר על שום פיפס כי הכל יכול לעזור. דבר שני אנחנו בזמנו פנינו לעו"ד סיגל רייך שמאוד עזרה לנו עם המקרה של אבא שלי, אתה יכול לפנות אליה עם כל החומר ולהתייעץ איתה.