האם רשלנות רפואית?

  • האם מדובר ברשלנות רפואית?
    דניאל | 06/01/2012 09:57

    שלום רב,הנני בחורה צעירה שמתלוננת מזה כשנתיים על קשיים בהתרוקנות, לחץ בשלפוחית השתן, קושי בקיום יחסי מין וכו'. הייתי אצל רופאים רבים ולבסוף גם פניתי לרופא פרוקטולוג מומחה שעובד באיכילוב עם צוות שמומחים לבעיות ברצפת האגן. שלחו אותי לשתי בדיקות שיצאו תקינות ועל אף שהתלוננתי שאין לי איכות חיים בגלל הבעיות הללו, לא ראו לנכון לערוך בירור מעמיק יותר ושלחואותי למומחה גסטרו שמתעסק עם "מעי רגיש".לאחר שהגעתי כמעט למצב של פיטורין מעבודתי (כל יום אני מתעוררת 4 שעות מוקדם יותר בשל בעיות ההתרוקנות הקשות), פניתי לרופא נוסף שהציע לי בדיקה יקרה ומקיפה יותר ושם גילו שיש לי צניחה של המעי הגס, הרקטום מוצר מאד, יש כיס ענק שלוחץ עליו ואני חייבת לעבור ניתוח.אין סוף לתסכול, לכספים שהוצאתי, לבדידות, לעובדה שנאלצתי לנסוע רק במוניות, לעלבון שכתבו לי באיכילוב בהפנייה שיש לי אפקט דיכאוני וכו', מבלי שתלונותיי נלקחו ברצינות הראויה!האם מדובר כאן ברשלנות רפואית? היה יש מה לעשות או שעלי להניח לזה?תודה רבה.

    • האם רשלנות רפואית?
      עו"ד אסי לביא-צוקרמן | 08/01/2012 09:56

      לכאורה, היה איחור משמעותי באבחון הבעיה ממנה סבלת. השאלה אם היתה כאן רשלנות המקימה לך עילת תביעה או לא - היא שאלה שיש לברר אותה באופן קונקרטי. אני מציעה לך לפנות לעו"ד מומחה בתביעות רשלנות רפואית שיזמין את כל תיקייך הרפואיים, יתייעץ עם מומחים וייעץ לך בעניין. בריאות טובה!