התייעצות

  • רשלנות רפואית של צוות שלם
    אנונימי | 04/01/2012 14:13

    ני יספר בקצרה את מה שקרה לפני 5 שנים הייתי אדם מהישוב עובד לומד בישיבה ולומד במכללה מחשבים. קצת קשה לי לדבר אבל לא יכול להחזיק יותר. עברתי מקרה של תקיפה מינית חוזרת וקשה מספר פעמים, זה זרק אותי מכל המסגרות שהייתי בהם. עבודה לימודים הכל, גרתי ברחוב תקופה ארוכה מאוד והייתי בהלם רציני ובמצב קשה וסבל רב שלא ניתן להסביר במילים. לפני כ 3 שנים ניגשתי לקבל טיפול רפואי, לא הייתי עצמי לגמרי קיבלתי שמה רק תרופות ולא באמת טיפול כבר כמה שנים דחפו לי תרופות ולא קיבלתי מענה, או טיפול פסיכולוגי יש לי הרגשה גם שניסו להשכיח את זה ממני ולא לטפל, זה מרפאה בבני ברק אבל היחידה שלא ביקשה כסף vהרגשתי שדוחפים לי טיפול תרופתי בכוח להשכיח ממני מה שקרה ולא לפטור את הבעיה ממש שאני ישכח, כי זה בושה או שם לא טוב, ניסתי פעם לקבל דוח על מצב רפואי שלי כדי לפנות לאיזה עמותה אחרת שתעזור לי וראיתי רשום שם אחרי 5 שנים של טיפול בי ותרופות שאני טוען שנאנסתי, אבל לא כאילו זה באמת קרה , בקיצור רק עכשיו אני רוצה לעמוד על שלי אני גם רוצה לחפש מקום שיעזרו לי בלי כסף כי אין לי, וגם לברר מה אפשר לעשות על מה שעשו לי כי אני חושב שאם הייתי מקבל טיפול ולא תרופות היה חוסך ממני נסיונות התצאבדות שהייתי יותר צעיר ומלא סבל שאין לי הסבר במילים עליוורציתי לדעת מה הזכויות שלי בנושאתודה

    • התייעצות
      עו"ד אסי לביא-צוקרמן | 05/01/2012 17:36

      לצערי, אינני יכולה במסגרת פורום זה להעניק לך ייעוץ משפטי שיוכל לסייע, שכן המידע שפרשת בשאלתך איננו מספק לשם כך. יש כמובן לשמוע ממך את הסיפור באופן מפורט ולעמוד על אפשרויות התביעה העומדות בפניך, אם ישנן, וסיכוייהן. מציעה לך לקבוע פגישה עם עו"ד מומחה בנזקי גוף. לרוב הפגישה עצמה איננה כרוכה בתשלום וייבחנו זכויותיך. בהצלחה!