החלפת עו"ד מייצג בתביעה משפטית

  • רשלנות רפואית
    טרה | 30/12/2011 11:10

    התיק מיוצג ע"י עו"ד שאיבדתי בו את האימון וחושדת בו בשיתוף פעולה עם הנתבע . הטיפול בתיק עומד , אחרי חוות דעת של מומחה מטעם 2 הצדדים, גם בפני חוות דעת של מומחה מטעם בית המשפט. עו"ד הדין שטיפל בתיק לא עשה כמעט דבר מלבד שדחה פעם אחר פעם כל דיון בטענה שהדבר בהסכמת הצדדים מבלי שידעתי בכלל על כל דיון שהתקיים. כמו כן, עיקב משך למעלה משנה וחצי חוות דעת של מומחה מטעם בית המשפט בכך שלא זירז ולא פנה או פעל בהתאם להנחיות בית המשפט. החלטת בית המשפט האחרונה שייתה ש-30 יום לפני יום הדיון שנקבע על הצדדים להגיש את מה שהתבקשו בעניין עלויות וכו' . כ-25 יום לפני מועד הדיון הייתי צריכה להזכיר לעו"ד שאפילו תור למומחה מטעם בית המשפט טרם נקבע ובאותו שבוע פנה אליו אשר מצידו ביקש לקבל כל חומר רפואי רלוונטי ומלבד חומר לא רלוונטי לא מצעתי בין החומר שהוצג בפניי לראשונה כל חומר רפואי שכן היה רלוונטי שהועבר למומחה ושאלתי את עו"ד הדין איך זה שהנתבעת שלחה כל מסמך רפואי גם זה שאין לו כל קשר למקרה ונוגע בפרטים אינטימיים ולמומחה לא נשלח דבר מכל חומר בעניין שהיה כן רלוונטי ששלחתי אליך והיה בתיק והשיב מומחה לא צריך חומר רפואי לקביעת דעה הרי בשל כך הוא מומחה. תשובתו לא שכנעה אותי ובכך עוד יותר חיזק את החשד שלי באמינותו ובכוונתו לייצג את התיק נאמנה. עו"ד לאור חוסר האימון בו ששידרתי לו אמר כי מוכן לשחרר את התיק ובתנאי שאשלם לו על כל מה שעשה מבלי כאשר כל מה שהיה בתיק זה לבטל פעם אחר פעם דיון , לעכב פעולות בתיק ולהתעלם משאלות ופניות אליו ממני או יותר נכון השיב רק על מה שלא חייב אותו משפטית. לאור המצב, אני מעוניינת לשחרר אותו מהתיק ולא יודעת להעריך את שכרו על המעט שעשה כאילו בעל כורחו בהגשת תביעה , ביטול דיונים ופנייה למומחה מטעם בית המשפט והודעתו אליי על תגובת המומחה מטעם הנתבעת. אני מאמינה בתביעה ובתנאי שתהיה התייחסות לנקודות הקריטיות בה . 2. במה כרוכה החלפת עו"ד והאם ניתן להגיע להסכם עם עו"ד שייקח את התיק לידיו שיסדיר בינו לבין עו"ד השני את עניין התשלום במסגרת האחוזים שנקבעו בתיק? בברכה - טרה

    • החלפת עו"ד מייצג בתביעה משפטית
      עו"ד אסי לביא-צוקרמן | 01/01/2012 15:28

      שחרור עוה"ד מייצוג רצוי שיעשה בהסכמה בינך לבין עוה"ד המייצג. אינני יכולה להביע דעתי על היקף שכר הטרחה הראוי בנסיבות אלה