תאונת עבודה ורשלנות רפואית

  • תאונת עבודה ורשלנות רפואית
    אבשלום | 28/08/2011 04:48

    שלוםאני עובד בתור מאבטח בבית-משפט במהלך קטטה נשברה לי האצבע ונזקקתי לניתוח באצבע שבו חיבורו לי את השבר בעזרת 2 ברגים האם אני יכול לתבוע את חברת הביטוח של המעסיק?לאחר הניתוח האצבע שלי נשארה עקומה ולפי מומחה כף יד אחר שלא ניתח אותי הניתוח לא הצליח המליץ לי על ניתוח נוסף האם זה רשלנות רפואית?

    • תאונת עבודה ורשלנות רפואית
      עו"ד אסי לביא-צוקרמן | 28/08/2011 12:31

      שלום רב, מה זאת אומרת "במהלך קטטה"? האם מדובר בחלק רגיל מעבודתך? ככל שכן, הרי שאתה יכול לפנות למוסד לביטוח לאומי בתביעה להכרה בתאונה כתאונת עבודה, ולאחר מכן להגיש טפסים לקביעת דרגת נכותך כתוצאה מכך. לגבי שאלתך באשר לרשלנות רפואית במהלך הניתוח: לא כל אימת שעולה הצורך בניתוח לתיקון, מדובר ברשלנות רפואית. אני ממצליצה לך לפנות לעו"ד מומחה לתביעות נזקי גוף, שיוכל לנהל בעבורך הן את התביעה מול ביטוח לאומי, וכן יוכל לבחון את התיעוד הרפואי שלך על מנת לבחון האם קיימת עילת תביעה ברשלנות רפואית. בהצלחה.