בירור עילת תביעה

  • רשלנות רפואית בטיפול
    King | 28/04/2011 01:40

    שלום רב... אבי טופל בעבר בבית חולים עקב תחושת חולשה כעבור 10 ימים שוחרר וטענו שאין לו כלום (רק חשד לדלקת שתן שלא היתה כלל) כעבור 5 חודשים אושפז שוב וגילו שני גושים גדולים מאוד בגופו (שעד היום לא ידוע מה הם היו) וכעבור 3 חודשים הוא ניפטר. האם יש עילה לתביעה.

    • בירור עילת תביעה
      עו"ד אסי לביא-צוקרמן | 01/05/2011 10:08

      על מנת לברר אם ישנה עילת תביעה יש להבין טוב יותר את פרטי המקרה. ראשית, לא ברור כלל האם ה"גושים" שנמצאו בגופו של אביך אמנם גרמו למותו, מה היתה הסיבה להם (האם גידול?) והאם ניתן היהי לאבחנם באשפוז הקודם. מדובר בשאלות שניתן יהיה להשיב עליהן רק לאחר קבלת מלוא תיקו הרפואי של אביך והבנה מיטבית של השתלשלות העניינים שם.

      • המשך
        נתי | 13/08/2011 10:52

        ככל הנראה זו אחת הסיבות שהוא ניפטר ממנה אם לא העיקרית ולגבי גידול לא עשו ביופסיה אז עד היום לא ידוע מה זה. כי אפילו בית החולים לא יכול להגיד את סיבת הפטירה (כמובן עקב קבלת תרופות רבות מאוד הגוף נחלש ברמה קיצונית) האם על-פי דברים בסיסים אלו יש עילה לטביעה? הדבר שישגע אותי כל החיים לא לדעת את סיבת פטירתו של אבי (זה אבסורד רציני)