נזק בשל שבר בכף היד

  • שבר בשורש כף היד
    תמיר | 18/04/2011 23:12

    שלום לבני נשבר עצם בשורש כף היד שבר פשוט ליכאורה לפני כחודש לאחר כחודש הורידו לו את הגבס השבר התאחה בצורה מעובתת ולא תקינה והיד היתה נפוחה ולדברי הרופא המגבס זה שהיד זזה במהלך החודש ורק ניתוח פולשני עם הכנסת מתכת ולאחר מכן שוב ניתוח להוצאתה יתקן את המצב השאלה שלי מדוע הרופא לא עשה לבני ביקורת ביד במשך החודש עד להורדת הגבס והאם הגיבוס היה כל כך גרוע שגרם לנזק

    • נזק בשל שבר בכף היד
      עו"ד אסי לביא-צוקרמן | 26/04/2011 13:24

      כמובן שיש לבחוןם האם הגבס בוצע כהלכה ומדוע מצב היד הוחמר כעבור חודש. על כך יש להיוועץ עם אורטופד כף יד ורק לאחר מכן לשקול אם יש כאן עילת תביעה ברשלנות