למה לא ענו לי?

  • ניתוח פלסטי
    אור | 21/02/2011 14:06

    לפני כמה חודשים עברתי ניתוח להרמת החזה. אני מאוד לא מרוצה מהתוצאה והייתי רוצה לדעת האם ניתן להגיש תביעת פיצויים נגד המנתח/הקליניקה? קודם כל הגעתי לניתוח וביקשתי בפירוש שאני מעוניינת רק בהרמה. מה שקיבלתי זה גם הקטנה בלפחות מידה אחת! חוץ מזה, השדיים לא שווים ואפילו מעוותים. אחד יותר גדול מהשני, ופיטמה אחת יותר גדולה מהשנייה באופן משמעותי. כשאמרתי זאת לרופא, הוא צעק עלי שאף רופא לא היה מנתח אותי בגלל מצב השדיים שלי לפני הניתוח (שדיים נפולות ומתוחות) וכל הזמן הראה לי את תמונות הלפני. אבל לדעתי מצב שדיי לפני הניתוח לא אומר שזה בסדר שקיבלתי לאחר הניתוח שדיים לא אחידים ומעוותים! האם אני צודקת?

    • למה לא ענו לי?
      אור | 24/02/2011 15:51

      ראיתי שכולם קיבלו תשובה, חוץ ממני.

      • שלום אור, אנא הפני שאלתך למערכת
        מערכת | 27/02/2011 12:37

        שלחי שאלתך למערכת בבקשה: info@lawforums.co.il בברכה, צוות האתר