טיפול שיניים רשלני

  • סתימה לא טובה - רפואת שיניים
    אח | 17/02/2011 12:12

    שלום,בני בן ה-5 עבר במרפאת הקופה סתימה ונאמר כי יש לו חור נוסף בינוני ונקבע תור עתידי.בבדיקה אצל רופא מומחה לילדים (פרטי) נמצא כי אין חור נוסף כלל! עוד נמצא כי הסתימה שבוצעה קצת "עקומה" ושבוצע קיטום בצורה לא טובה (יותר מדי ככל הנראה) - דבר שיוצר אצלו כעת רווח קטן וסכנה מדלקת בשן סמוכה עקב שראיות מזון שנתפסות ברווח שנוצר.הועלה רעיון להחליף את הסתימה בחדשה אולם קיים סיכון לפגישה בשורש ואז טיפול שורש. בגלל הסיכון הזה הילד יאלץ להישאר עם סתימה לא טובה שעלולה לגרום לחורים נוספים ליד.בנוסף, אע"פ שביקשתי סתימה לבנה והייתי מוכנה לשלם על כך נאמר לי ע"י רופאת הקופה כי לא ניתן להשתמש בסתימה לבנה כי החור גדול/עמוק. בפרטי נאמר לי שזה לא נכון וכי יש מדינות שאוסרות שימוש בחומר של סתימה אפורה לגמרי. מה דעתך?

    • טיפול שיניים רשלני
      עו"ד אסי לביא-צוקרמן | 20/02/2011 10:34

      מדובר בשן חלב או בשן שהתחלפה כבר? האם יש נזק לטווח ארוך? אם כן - עליכם לפנות לעו"ד מומחה בתביעות רשלנות רפואית ולהתייעץ.

      • סתימה לא טובה - המשך
        אח | 20/02/2011 23:03

        מדובר בשן חלב. הרופא הפרטי אמר שנראה כי עלול להיתפס שם שאריות מזון ערב הרווח שהשאירה ומזה תיתכן דלקת או נזק לשן שליד (חורים לדעתי). אוכל לדעת אם יש נזק רק כאשר יהיה, לא??