התיישנות ונזק מניתוח גב

  • כאבים חמורים בגב תחתון בשל ניתוח לפני 15 שנה- דחוף
    ענבל | 29/01/2011 20:57

    שלום רב, שאלתי היא בנוגע לכאבים עזים עד מאוד המלווים את כל שגרת יומי בגב תחתון- עצם הזנב בשל ניתוח להוצאת מוגלה תת עורית לפני כ 15 שנה מהאזור הנ"ל. הכאבים החלו לפני כחודשיים ופוגעים משמעותית בתפקודי היומיומי- כאבים עזים בין ישיבה לעמידה עד שאני נרתע מלבצע פעולות אלו.הניתוח בוצע בבית החולים לניאדו בנתניה ואני עובדת בבני ברק, שאלתי היא: האם מבחינת התיישנות המקרה יש בעייה? מהו הצפי לסעד באופן עקרוני על איזה סכום מדובר והאם יש לכם המלצה על עו"ד באיזור בני ברק ובהתחשב במצבי הכלכלי הלא פשוט אודה לכם אם תמליצו על עו"ד אשר שכר טרחתו אינו גבוה. תודה רבה.

    • התיישנות ונזק מניתוח גב
      עו"ד אסי לביא-צוקרמן | 30/01/2011 12:28

      לפי טענתך מדובר בכאבים שהחלו לפני חודשיים בעקבות ניתוח שבוצע לפני 15 שנה. לטעמי יהיה קושי עקרוני להוכיח קשר בין הניתוח ההוא לכאבים היום - שכן חלפו 15 שנים בין שניהם! אם אמנם תצליח להוכיח קשר כזה - תוכלי להתגבר על ההתיישנות שכן הנזק התגלה לך רק עתה ועל כן תוכלי להסתייע בסעיף 8 לחוק ההתיישנות. באשר לגובה הפיצוי וסיכויי התביעה - לא ניתן להשיב על כך במסגרת זו מבלי לעיין במלוא התיעוד הרפואי ולברר את הטענות במלואן טרם קבלת החלטה על המשך.

      • האם יש לך המלצה בנוגע לעו"ד באיזור בני ברק
        ענבל | 30/01/2011 12:55

        אשר גובה שכ"ט לא גבוה במיוחד ויוכל לסייע בנושא זה?תודה.