כשלון טיפול בלייזר

  • הסרת שיער בלייזר
    ל | 25/01/2011 18:21

    לפני 4 שנים התחלתי טיפולים להסרת שיער בלייזר איזור הרגליים מפשעות ובית שחי .במרפאה ידועה ,כמובן שחתמתי על חוזה לפני תחילת הטיפולים .לאחר 3 טיפולים הודיעו לי כי הם סוגרים את הסניף שבאיזור מגוריי והם ידאגו שאקבל את המשך הטיפולים במכון אחר להסרת שיער שגם הוא ידוע ומוכר. התחלתי טיפולים במכון זה באיזור הרגליים היה שיפור מסויים ,באיזור המפשעות והבית שחי ללא תוצאות כלל.רכשתי חבילה של 10 טיפולים ש3 עשיתי במכון הקודם ו7 במכון השני בטיפול ה9 ר כל השיער חזר וכאילו חזרתי לנקודת ההתחלה כמעט כמו לפני תחילת הטיפולים.לאחר הטיפול ה9 כשראיתי שנהייתה צמיחה מוגברת ושיער התכהה והתעבה מאד ונוצרו לי פצעים בעקבות צמיחתו של השיער מתחת לעור,אז פניתי למכון נאמר לי להגיע לביקורת אצל מנהלת הסניף שאמרה שהטיפול היה יעיל וזאת למרות שהרגל נראתה כמו אחרי גילוח עם נקודות שחורות אותה מנהלת טענה בתוקף שאין לה אחריות והציעה לי להמתין כשבועיים לחכות שהשיער ינשור,כשזה לא קרה הגעתי שוב לביקורת והיא אמרה שהיא מצטערת שזה המצב אבל אין לה מה לעשות בנושא .הפעם כבר התעקשתי להיפגש עם רופא או עם גורם יותר מקצועי כדי לקבל הסברים היא סרבה לאפשר לי לראות רופא ואני כבר בתחושה של תסכול וחוסר אונים והבעתי את התחושות האלו בפניה היא קבעה לי תור לטיפול ה10 טיפול שמגיע לי בלאו הכי ואמרה שהיא תהיה נוכחת בעצמה בטיפול ותבדוק את הדברים,הגעתי לטיפול והיא בכלל לא היתה שם ובכל זאת עשיתי את הטיפול כי הרגליים נראו נורא,לאחר טיפול זה המצב לא השתפר בכלל ואפילו החמיר. סיימתי את המכסה של הטיפולים היום הרגליים מלאות פצעונים כתוצאה מהשיער התת עורי כמו כן גם נקודות שחורות שזה השיער עצמו שלא הוסר.זה לא היה המצב לאחר 8 טיפולים ,כן היה שיפור השיער המשיך לצמוח דק ולאחר הטיפול התשיעי והעשירי המצב החמיר.ואין לי ברירה אלא להמשיך טיפולים במכון אחר ושוב לעבור את מסכת היסורים הזו וגם הוצאה כספית גדולה וגם לא בטוח שהמצב ישתפר,פניתי למכון אחר ונאמר לי שיש סיכוי של הפחתה של 70 אחוז מהשיער וגם לפנים משורת הדין שאני אקבל החזר של 50 אחוז מכספי במידה והטיפולים ייכשלו והשיער לא יוסר וזאת כי כבר טופלתי בלייזר והטיפול נכשל אז הם הסכימו לבוא לקראתי .עמדתי על זה שהם יתחייבו לי בכתב והם הסכימו. עדיין לא סגרתי איתם ,למרות שאני צריכה כי הרגליים והמפשעות נראות זוועה ואין לי ברירה אלא להמשיך טיפולים . לפני שאני מתחילה שוב בסדרת טיפולים אני רוצה לקבל את המגיע לי מהמכון הקודם.הם לא מוכנים לשמוע. מלבד הנזק האסתטי נגרם לי נזק נפשי ,אני בדכאון ואני נוטלת כדורי הרגעה עקב קשיי שינה,אני מאד עצובה ועצבנית יש לי נטיה לבכות פתאום בכי תמרורים או להתפרץ בעצבים על הסביבה בעבודה,ובן זוגי, אני בתחושות קשות של חוסר אונים , יש לציין שחתמתי על הסכם טיפולים עם המכון הראשון ולהם התמונות לפני ואחרי ,ניסיתי ליצור עימם קשר ואין להם את התיק שלי,ואני ממש נואשת. מה הסיכויים שלי להוכיח שהטיפול גרם לי נזקים ? ביקשתי חוות דעת ממומחים בתחום במכון שהייתי בו בייעוץ והם לא נותנים חוות דעת לבית משפט. הם כן מסכימים איתי שנעשה לי עוול והטיפולים היו לא יעילים. אין לי מושג מאיפה להתחיל לחפש חוות דעת .ואני לא יודעת למי לפנות. אני רוצה לקבל לפחות החזר כספי על הוצאות הטיפולים להסרת השיער ,ובגין עוגמת נפש ,והוצאות משפט מה הסיכויים שלי? בתודה ,לימור .

    • כשלון טיפול בלייזר
      עו"ד אסי לביא-צוקרמן | 30/01/2011 12:23

      התיאור העובדתי שלך מעלה כי יש לך טענות כלפי המכון גם במישור החוזי וגם במישור הנזיקי. השאלה היא האם המכון או בעליו - קיימים וניתן עדיין לתבוע אותם. לא הבנתי משאלתך האם המכון הנוסף אליו פנית הוא אותו גוף משפםטי או אחר. אם כן - תוכלי להגיש תביעה על נזקייך והחזר הוצאותייך, לרבות הוצאות החזרת המצב לקדמותו - טיפולי לייזר שיתקנו את הנזקים שנגרמו. עלייך לפנות לעו"ד המומחה בתחום להיוועצות והוא יסייע לך כיצד להתקדם.