קושי באבחנה

  • לא קיבלתי טיפול לדלקת המעי הגס
    עודד | 20/01/2011 12:18

    שלום רב לפני כשנה בערך הלכתי לעשות אצל רופה גסטרו בדיקת קולונסקופיה לאחר שהיה לי דימום מתוך המעי הגס שם התגלה איזור פריבלי עם דימום רקטלי נראה תהליך דלקתי הרופא הגסטרו הזה לקחת דגימת ביופסיה ואמר לי שהוא יתן לי תשובה סופית בעוד 14 יום מיום המקרה תשובה ראשונית מהקולנוסקופי הראתה uc קוליטיס לכן הוא נתן לי תרופה בשם אסקול עד למתן תשובה סופית לאחר כשבועים הגיעו תשובת הביופסיה שאמרה חד משמעית שאין דלקת באזור לכן הטיפול הופסק שוב החמרה של התסמינים שזה דימומים שלשולים כאבים עזים בפי הטבעת שריפה קשה חזרתי לרופא הם אותם תסמנים אך הוא לא הקשיב לי וטען כל אותו הזמן שאין לי דלקת כי הביופסיה הוכחה זאת שוב ושוב חזרתי לדבר איתו ובסןף הוא טען שיש לי מעי רגיז ולא דלקת לאחר כ 7 חודשים של סבל מתמשך וידיעה שזה סיבת המעי הרגיז היגעתי למיון בהדסה ושם התגלה דלקת של 20 ס"מ קיבלתי טיפול באסקול לאחר מכן קיבלתי טיפול בסטרואדים בגלל דימומים ושלשולים קשים קיום אני עדיין בטיפול בהדסה בשל כאבים בפי הטבעת הבחנה סופית היא קוליטיס uc אני שואל מה דעתכם על הסיפור שלי?

    • קושי באבחנה
      עו"ד אסי לביא-צוקרמן | 23/01/2011 17:35

      המקרה שאתה מתאר מצביע על כך שהיה קושי בקבלת אבחנה במקרה שלך. לא ברור משאלתך האם היתה רשלנות בטיפול, שכן המהלך הרפואי המתואר על ידך מצביע על קושי באבחנה. כך או כך, אייני סבורה שמהלך זה מצדיק תביעה שכרוכה בהוצאות רבות וספק אם יש כאן נזק ממשי בר-פיצוי.