תענו לי בבקשה

  • רשלנות רפואית
    מיכאלה | 27/07/2010 14:10

    שלום רב, לפני כ שבועיים עברתי ניתוח בבטן בבית חולים איכילוב  למרות שחתמתי על טפסים שיש סיכון רפואי כלשהו. האם אני יכולה לתבוע על רשלנות רפואית מפני שהוציאו לי איבר מתוך הבטן תוך כדי הניתוח שלא היה אמור להכלל בניתוח?

    • תענו לי בבקשה  לת
      מיכאלה | 29/07/2010 12:25

      • הוצאת איבר בניתוח
        עו"ד אסי לביא-צוקרמן | 29/07/2010 16:46

        כן. את יכולה לתבוע בעילה של העדר הסכמה לטיפול רפואי. נא פרטי איזה ניתוח עברת? איזה איבר הוצא? מדוע? האם גרם לך נזק?

        • תודה על תשובה הנה כמה פרטים
          מיכאלה | 29/07/2010 22:10

          עברתי ניתוח בריאטרי ( שרוול) וכתוצאה במהלך הניתוח הטחול נפגע נתנו לי 2 מנות דם וכרתו את הטחול ...

          • הוספתי פרטים !!!!  לת
            מי | 01/08/2010 06:52

          • נזק לטחול במהלך ניתוח
            עו"ד אסי לביא-צוקרמן | 01/08/2010 11:21

            מיכאלה שלום, האם טרם הניתוח היה סיכון שהטחול ייפגע? האם הדבר הוסבר לך? מה נאמר לך לאחר הניתוח על הסיבה לכריתת הטחול? מה גרם לכך?כיצד נפגע הטחול בניתוח?

            • שלום רב, כמה תשובות לשאלותייך
              מיכאלה | 01/08/2010 13:44

              לפני הניתוח נאמרה לי וחתמתי שיש סיכונים בניתוח כזה וגם הוסבר לי על פגיעות כאלה אבל לא נאמר לי שיש סיכוי שיכרתו לי את הטחול.כאשר הוסר הטחול אף רופא לא בא לדבר איתי ולא נאמר לי (לבעלי כן) דבר רק בביקור רופאים שמעתי שהניתוח הסתבך....אמרו לי שהטחול היה דבוק לקיבה ולכן נאלצו לכרות אותו מפני שהוא נפגע בעורק הראשי...

              • האם רשלנות רפואית?
                עו"ד אסי לביא-צוקרמן | 01/08/2010 14:52

                כדי לתת מענה לשאלתך יש לעיין בתיעוד הרפואי המלא מן הניתוח על מנת להתרשם האם נפל בדופי בהתנהלות הרפואית אשר גרם לכריתת הטחול והאם התנהלות אחרת, סבירה, היתה מונעת זאת..