זריקה בגב

  • רשלנות רפואית בזריקה
    רוני כהן | 31/05/2010 12:38

    שלום, לפני שלוש שנים קיבלתי זריקה בגב בחלקו העליון של הגב כתוצאה מכאבים ביד 4 ימים לאחר הזריקה התחילו אצלי כאבים באותו איזור בגב שקיבלתי את הזריקה מאז אני סובל כאבי תופת למרות כל המומחים והבדיקות שעשיתי כולם אמרו פה אחד שאין כלום לפני שבוע בשעה טובה עשיתי MRI והתוצאה יצאה שיש לי פריצת דיסק האם יש עילא לתבוע את קופ"ח שעשתה לי את הזריקה (מיותר לציין שיש לי את כל המסמכים מיום קבלת הזריקה) *לקריאה נוספת: עוולת הרשלנות

    • זריקה בגב
      רועי אייל,עו"ד | 31/05/2010 23:01

      רוני שלום, מבחינת עילת תביעה - בטרם הגשת תביעת רשלנות רפואית כנגד קופ"ח (או כל גוף רפואי אחר שהתרשל) י שלהצטייד בחוות דעת של רופא מומחה בתחום אשר א. יקבע כי הייתה רשלנות בטיפול (במקרה שלך באופן מתן הזריקה) ב. כי הנזק בגב (פריצת הדיסק במקרה שלך) הוא תוצאה של הזריקה שנעשתה ברשלנות. אני ממליץ בחום לפנות לעו"ד העוסק בתחום לצורך בדיקת התיעוד הרפואי והקשר שבין הזריקה שניתנה לבין הנזק וכמובן שמידה וימצא קשר שכזה ניתן וכדאי להגיש תביעה כנגד הגוף הרפואי שהתרשל (קופ"ח או הרופא או שניהם). חשוב לציין כי יתכן ואתה זכאי גם לפיצוי במסגרות אחרות כגון ביטוחים אישיים וכו. לכן חשוב להיוועץ בעו"ד. רק בריאות.

    • זריקה בגב ופריצת דיסק
      עו"ד אסי לביא-צוקרמן | 03/06/2010 16:16

      משאלתך עולה כאילו הזריקה בגב היא שגרמה לפריצת הדיסק. לא מוכר לי מקרה דומה. האם מישהו נהרופאים שטיפלו בך מאז בדיקת ה- MRI ציין בפניך קשר אפשרי כזה?