תביעה נזיקית-נזקי גוף רגילה, לא רשלנות רפואית

  • איפור קבוע
    ןמנשך | 26/05/2010 16:40

    האם איפור קבוע שהשאיר צלקות יכול להיות רשלנות רפואית?

    • תביעה נזיקית-נזקי גוף רגילה, לא רשלנות רפואית  לת
      יוסי אפשטיין, עו"ד | 26/05/2010 22:45

      • איפור קבוע
        ענבל | 26/05/2010 22:49

        משתלם כלכלית להתחיל הליך כזה בכלל?

        • לדעתי לא כלכלי אך תלוי במידת הנזק וההתרשלות
          יוסי אפשטיין, עו"ד | 26/05/2010 23:24

          גם אם יש נזק גדול - לא בהכרח ישנה התרשלות ו/או קשר סיבתי בין הנזק להתרשלות ככל שהיתה. לפעמים יש גם אשם תורם לאדם עצמו שמפחית - יחסית לאותו אשם - את היכולת לפיצויים גבוהים. מה גם שתביעה בנזקי גוף מצריכה עו"ד וחוו"ד מומחה רפואי, כך שאם הנזק לא משמעותי ולא נגרמה לך בגינו עגמת נפש רבה ו/או אובדן הנאות החיים וכיו"ב - תביעה אינה כלכלית. זאת ועוד. יש לזכור גם כי תצטרכי להוכיח שאכן הצלקות נגרמו כתוצאה מהתרשלות המייצר ולאו דווקא משימושך הלקוי ככל שאולי היה. לשיקולך !

    • צלקות לאחר איפור קבוע
      עו"ד אסי לביא-צוקרמן | 27/05/2010 08:16

      אם אמנם כתוצאה מאיפור קבוע נותרו לך צלקות - דבר אשר לא אמור לקרות - יש לך לדעתי עילת תביעה. התביעה תהיה תביעת אחריות מקצועית נגד המטפל/ת. תביעה כזו תהא כרוכה בצירוף חוות דעת רפואית או תעודת רופא שתתאר את הנזק שהתרחש ואם הנזק בולט לעין ייתכן שניתן יהיה להסתפק בצירוף תשלומים לכתב התביעה המדברים בעד עצמם. כדאיות ההליך תלויה בראש ובראשונה בגודל הנזק: אם מדובר בצלקות של ממש נדמה לי ראוי להגיש כאן תביעה. בהצלחה!