לדעתי

  • טיפול רפואי כושל
    חן | 07/04/2010 13:43

    שלום לפני כמה שנים עברתי טיפול ישור שיניים בקופ"ח מאוחדת, כשבתום הטיפול הונחו בפי פסי קיבוע, לשימור היישור. מאז שיניי זזו והתעקמו , כאילו מעום לא עברתי יישור. כבר עם תחילת תזוזת השיניים הרופא שטיפל בי אמר שזה בסדר וישנו אחוז מסויים של תזוזה. קיבלתי את דבריו , והמשכתי בחיי, אך שיניי המשיכו לזוז ולהתעקם וכיום אין זכר לטיפול שעברתי.הגעתי לאותו רופא והתלוננתי על עבודתו הגרוע , ודרשתי תיקון מחדש ויישור שיניי. כשחזרתי שוב לאותו הרופא (כבר 6 שנים מאז), הוא טען ועדין טוען נחרצות כי לא הניח לי את הקיבוע , ושאת הקיבוע עשיתי במקום אחר. בנוסף, הוא הראה לי רישומים כוזבים שלו או של מזכירתו בכרטיס מטופל שלי שלא עשיתי את פסי הקיבוע אצלו, וכי התשלום בוטל , ואין גם שום הזמנה מהמעבדה לפסי הקיבוע שלי. לאחר שיחות מומשכות וחוזרות בהן טענתי כי את הקיבוע כן עשיתי אצלו ושיש לו טעות ברישום , הופנתי למנהל מרפאת השיניים, וגם עימו הגעתי למבוי סתום. לדאבוני, אין בידי שום הוכחה לכך שפסי הקיבוע בוצעו ע"י אותו הרופא. יש לי רק את אמי כעדה , אם יש לכך בכלל ערך. יש לציין שאני יותר ממוכנה לגשת לבדיקת פוליגרף כדי להוכיח את טענתי ולהגן על זכותי. שאלתי היא מהם סיכויי לזכות במשפט ?

    • לדעתי
      עו"ד | 14/04/2010 14:57

      שלום לדעתי סיכוייך קלושים. מכמה סיבות: 1.אמא שלך כעדה - לא מספיק. 2. פוליגרף - לא קביל. 3. אין לך שום מסמך, 4. ולרופא יש מסמכים הרבה יותר מוצלחים.