במהלך ועקב השירות הצבאי

  • תביעה משרד הביטחון
    דניאל | 06/02/2010 19:15

    שלום שמי דניאל חייל בשירות סדיר מזה כשנתיים.במהלך שירותי הצבאי התגלתה אצלי בעיית עיניים בשם קרטוקונוסומאז המצב התדרדר עד כדי כך שרוצים להוציא אותי מהצבא עכשיו על פרופיל 24. מבירורים שעשיתי עלה כי ישנם סיבות רבות למחלה בינהם סיבות משפחתיות וגם חשיפה מוגברת לאבק,חול ותנאים קשים ומצבי לחץ (אשר נחשפתי אליהם רבות- עד לפני חודש שירתתי בשריון במדבר). רציתי לדעת אם יש מקום לתבוע את משרד הביטחון כי מצד שני הם יכולים להגיד שהמחלה תורשתית, למרות שהיא לא קיימת במשפחתי וגם לא הייתה לי לפני הצבא.בתודה מראש, דניאל

    • במהלך ועקב השירות הצבאי
      עו"ד אסי לביא-צוקרמן | 08/02/2010 08:57

      דניאל שלום, בהחלט ראוי ורצוי לערוך בירור על הרקע למחלתך עם מומחה לרפואת עיניים ולבחון אם ניתן לקשור בינה לבין תנאי שירותך הצבאיים. מציעה לך להיוועץ עם עו"ד מומחה בתחום שיסביר לך התהליך וכדאיותו