רשלנות רפואית - כריתת רחם

  • כריתת רחם עקב רשלנות?
    ל | 20/08/2008 12:26

    שלום לפני מס' חודשים ילדתי את בני ( עקב משקל גדול) בלידה קיסרית. מס' שעות לאחר הניתוח הרגשתי כאבים עזים בבטן ולקראת ערב דופק מהיר ולחץ דם נמוך. במהלך היומיים הבאים הועלתה השערה שאיבדתי דם בניתוח וייתכן כי עקב כך אני לא חשה בטוב. הנשימה שלא הייתה קשה ובעלי התעקש להביא קרדיולוג למרות שלא הייתה התלהבות מצד הרופאים שחשבו שאין צורך בשלב זה. לאחר יומיים ששכבתי בחדר יולדות עשו לי CT בטן וגילו שהרחם שלי כבר אכולה בידי :החיידק הטורף" strep group A עברתי כריתת רחם ולמשך 10 ימים הייתי מונשמת ומורדמת כשמצבי גרוע ביותר. יש עוד מה לספר אך השאלה האם זו רשלנות רפואית?אם כן איך ממשיכים הלאה?

    • רשלנות רפואית - כריתת רחם
      עו"ד אסי לביא צוקרמן | 22/08/2008 11:32

      ייתכן בהחלט כי היה עיכוב מיותר באבחון הזיהום החיידקי ברחמך, דבר שלו היה נעשה מוקדם יותר היה אולי עשוי להסתיים ללא כריתת הרחם. התוצאה קשה ביותר מבחינתך. על מנת לבחון מתי החלו הסמפטומים שעשויים היו להעיד על הזיהום הקשה יש צורך להזמין את התיק הרפואי של הלידה מבית החולים וכמובן לקבל את גרסתך המלאה - החסרה כאן מן הסתם. בדיקת כל אלה לעומק עשויים לתת תמונה יותר ברורה בנוגע לסיכוייך בעניין התביעה במקרה זה. תוכלי לפרט יותר בפנייה ל"ייעוץ אישי" למערכת האתר - וייעשה מאמץ להשיבך גם כן.