הפורום סגור למשתמשים רשומים בלבד להרשמה לחץ כאן

תקיפה ע"י מאבטח

  • תביעת חברת אבטחה של מועדון
    אינקוגניטו | 12/09/2009 08:52

    האם אפשר לתבוע חברת אבטחה על שאחד ממאבטחיה הוציא אותי ממועדון בברוטליות מוגזמת גם לאחר שאמרתי לו שאני אצא ושלא צריך להשתמש בכוח? לאחר שהוצאתי מהמועדון שאלתי לשמו ואז האמור יצא גם הוא והחל לדחוף, להכות ולקלל. יש בידי את השם שלו ושם חברת האבטחה. חשוב להדגיש כי לא מדובר בעוד נושא של ריב בתוך מועדון. הבחור פשוט טען שגנבתי בקבוק יין מהבאר בעוד בדיעבד איזה בחור הסתובב וחילק לכולם לגימות מבקבוק [ספק אם גנב אותו. יצא לי גם לקנות\לקבל מתנה מאחד היחצנים בקבוק שמפניה וחילקתי גם לאנשים סתם במסיבה]. אגב, אין עלי סימנים כלשהם מהמכות. דבר נוסף הוא שלאחר שיצא אלי הבחור, התקרבו אליו מספר שוטרי יס"מ והרחיקו אותו ממני לשיחה, אחריה חזר למועדון. האם יש כאן תיק? ממש הכעיס אותי כל העניין הזה. התקשורת עוסקת בסיקור אלימות במסיבות ונגד השומרים בעוד השניים יכולים לבצע ככל העולה על רוחם ועל פי מצב רוחם מבלי לשאת בעונש. יופי, אני אלך להיות מאבטח במסיבות, אתפוס גל על מישהו שלא "בא לי טוב" בעין ואוציא עליו את כל העצבים. חשוב להדגיש כי לא הראתי שום התנגדות כלפי המאבטח!! לא בתוך המועדון ולא מחוצה לו. אף לא נאמרו מצידי קללות - היו עדים במקום, מכרים. אשמח לקבל תשובה רצינית. שוב, מאוד הכעיס אותי כל העניין הזה הגם שלא מדובר פה במישהו שנראה כאילו יכול לעשות צרות. תודה מראש.

    • תקיפה ע"י מאבטח
      עו"ד תמר פישהוף | 13/09/2009 13:29

      שלום לך, הצעד הראשון שעליך לעשות כדי לפעול כנגד המאבטח שפגע בך הוא להגיש תלונה במשטרה בהקדם האפשרי. לאחר מכן ניתן לפנות לחברת הביטוח דרך עו"ד ולדרוש את התייחסותם למקרה ולהציג את דרישותיך מהם. בהצלחה!