הפורום סגור למשתמשים רשומים בלבד להרשמה לחץ כאן

את הסרט של מיקי רוזנטל שיטת השקשוקה ראיתם?

  • תשלום חוב
    מירב | 31/08/2009 12:25

    שלום וברכה. אני מקווה ששאלתי נשאלת בפורום הנכון. אני לקוחה של אחת מחברות הסלולר בארץ כאשר מס' פעמים קבלתי חשבונית גבוה ולא הגיונית. הסתבר שאכן יש להם טעות ואני אקבל זיכוי בחודש הבא אבל עכשיו עלי כמובן לשלם את הסכום כולל הטעות... הפעם, החלטתי שלא לשבת בשקט ולא כבדתי את החשבון עבר זמן שלמתי סכום חלקי ולא הכל בטוענה שהם לא יכתיבו לי כמה לשלם אלא אני אשלם כמה שאני רוצה וההסדר עם הזיכוי לא מוצא חן בעיני.. הם פנו אלי ע"י עו"ד מטעמם ופיצצו מחיר ענק..הבעיה שהע"ד מביא מחיר אחד והם מחיר אחר... אני סרבתי לדבר עם העו"ד אלא רק מול פני החברה שאיתם יש לי את הבעיה... אני לא אשלם את כספי הוצאת העו"ד שלהם זה בעיה שלהם לא שלי... (כמובן שהם דורשים ממני..)אשמח לקבל תשובה איפה אני עומדת והאם יש צדק בדרכי ולאן להמשיך עם צעדיי. תודה רבה , ג. מירב

    • את הסרט של מיקי רוזנטל שיטת השקשוקה ראיתם?
      הנהלה-מתנצל-זה חשוב | 03/09/2009 04:01

      מדובר פה לדעתי בעוד אחד מהמקרים שבו תאגיד גדול יחסית, וזה הולך ומתעצם עם גודל הממסד, עושה שימוש בחוקים שנועדו לשרת אינטרסים כאלו ואחרים (וזה בסדר ולגיטימי מכיוון שזה טבע המערכת הכלכלית הכספית),וזאת על מנת לקחת עוד כסף מאנשים בגלל סיבות כאלו ואחרות, וככה מלבינים הון- אם הולכים עפ"י העקרון המנחה של:"צריך ממשלה עולמית כי נמאס שבחברה של ימינו עסוקים יתר על המידה בקונפליקטים כוחניים בעסקים, בפוליטיקה או בצבא." מטובי מאפייני המדינה. בה יש שלטון ש...שולט. ואותם אנשים חזקים, להם גם הממון וכך בכל העולם. ומהאנשים הקטנים לוקחים עוד. ומסים. ואינפלציה. ועוד. ומדפיסים כסף- אבל היום הוא כבר איבד מערכו. הרי כל אחד יודע שאם כולם יבואו לבנק לדרוש את כספם, פשוט לא יהיה. כי גם לבנק אין את אותו הסכום המצטבר בערכו המומר לזהב. וזאת בנוסף לעובדה שמלכתכילה הצמידו למשאב טבעי וחשוב, תג מחיר. -להנהלה- התנצלותי הכנה על הפרת תנאי השימוש באתר אך יש דברים הגדולים מאיתנו.

      • זה פורום חופשי
        עו"ד תמר פישהוף | 03/09/2009 09:03

        מותר להביע דעות, רק לא לפרסם אתרים דרכנו.

    • גבייה שלא כדין
      עו"ד תמר פישהוף | 03/09/2009 09:04

      בהתאם לפרטים שמסרת, נשמע כי אין כל סיבה מוצדקת שחברת הסלולר תגבה ממך סכום נוסף וודאי שאת לא צריכה לשלם להם את הוצאות עורך הדין שהם שכרו על מנת לדרוש ממך את הסכום שלא בצדק.