הפורום סגור למשתמשים רשומים בלבד להרשמה לחץ כאן

הזכות הלגיטימית לחיות בשקט

  • עזרה דחופה
    מנשה | 17/05/2009 23:35

    שלום. לאחרונה קימת מגמה להפר את זכותי הלגיטמית לחיות בשקט ובשלווה בביתי נוכח התנכלות של שכנה הלוקה בנפשה כלפי וכלפי כל בני המשפוחה בעדיות שקריות שהפכו את ביתי למוקד ביקורים משטרתיים בטענות שווא בלתי מבוססות כלפיי ובאין ספור צווי חיפוש בהמתלה של רכוש גנוב וסמים. כאזרח השומר חוק שלעולם לא היה לי אח ורע אני מוצא את עצמי מול משטרה שלא בוחלת בשום אמצעי ומטרידה את חיינו. אנו חיים בדירה בשכירות סוציאלית ומסים לרכוש אותה ומשרד השיכון לא מאפשר זאת. אני חסר אונים ידיי כבולות הנני נכה 100 פיזית. חיי הפכו לגיהנום מבקש עזרה דחוף. תודה מנשה.

    • הזכות הלגיטימית לחיות בשקט
      עו"ד תמר פישהוף | 18/05/2009 08:57

      מנשה שלום, אני מבינה את מצוקתך, אך לא מבינה כ"כ לשם מה פנית לפורום- מהי שאלתך? כיצד לחיות בשקט? מה ניתן לעשות אל מול השכנה? אל מול משרד השיכון? אנא הבהר מה ברצונך לדעת ואנסה לעזור.