הפורום סגור למשתמשים רשומים בלבד להרשמה לחץ כאן

תחזירו עם מגב:)

  • יחסי שכנות...
    לילי | 24/04/2009 23:58

    לא החלטתי איזה מהפורומים המוצעים פה מתאים לנושא...נקווה שזה המקום... אני סטודנטית .. לפני חודשיים אני ובן זוגי שכרנו דירה. לשכנים בקומה מתחתינו יש שיטה חדשנית למנוע מאיתנו לעשות "רעש" כל פעם שמבחינתם רועש מדי אצלינו (ואני חייבת לציין שאנחנו זוג די סולידי..אין אצלינו מסיבות ..או הרבה אנשים....אני לא רוקדת סטפס עם עקבים...אנחנו לא שומעים מוסיקה בקולי קולות..בן זוגי מנגן על גיטרה מדי פעם ..אבל לא משהו עם מגבר חשמלי..ומתוקף היותו סטודנט - זה לא קורה בתדירות גבוהה בכלל..וכמובן שלא בשעות לילה קיצוניות..או "שעות המנוחה") אבל השכנים מתחתינו כל פעם שמחליטים שרועש אצלינו (ולפעמים מדובר שרק שנינו יושבים לאכול ארוחת ערב..לא צעקות וכאלה) הם דופקים לנו על הרצפה עם מטאטא..ולפעמים גם עולים עצבניים להתלונן... שכנים אחרים לא מתלוננים על רעש, ואפילו שאלנו את השכנים הצמודים לנו ועוד שכנים שגרים מתחת אם הם גם חושבים שהדירה שלנו רועשת (תהינו אולי קירות הבניין דקים שכל לחישה נשמעת כרעם?) שניהם טענו שאנחנו שקטים יחסית שקטים ולא ממש רואים אותנו... זה ממש פוגם באיכות החיים...קצת מרגישים לא נוח לארח אנשים בדירתינו כי אוטומטית המטאטא דופק גם בלעדיהם... יש לציין שאצל אותם שכנים יש בבקרים כשאנחנו לומדים פה (בתקופת מבחנים ככשנינו למדנו פה כל יום כמעט בבקרים הבנו שזה קורה כל יום) תמיד עסוקים בלקדוח וכו'..אבל למרות זאת מעולם לא חשבנו שיש לנו זכות להגיד להם מה לעשות בביתם ביום יום .. גם אם זה אומר שזה מה שהם עושים.. יש דרך חוקית להתמודד איתם? ניסינו להסביר להם יפה,הם ממשיכים עם טרור המטאטא...זה כבר ממש מנהג...

    • תחזירו עם מגב:)
      עו"ד תמר פישהוף | 26/04/2009 16:34

      ובנימה רצינית יותר... משמח לשמוע שיש אנשים הגונים כמוכם שבוחרים שלא להחזיר לשכנים מטרידים באותה המטבע. מבחינה משפטית ישנן דרכים מספר לתקוף את הבעיה, אך בתור חובבת יחסי שכנות טובים, הייתי מציעה לפנות קודם אליהם, להסביר את הבעיה ואם אין עם מי לדבר, לפנות לועד הבית. אם גם שם כבר הייתם, אתם מוזמנים לחזור ולפנות לכאן או דרך מערכת האתר בייעוץ אישי. בהצלחה!