הפורום סגור למשתמשים רשומים בלבד להרשמה לחץ כאן

בתשובה לשאלתך

  • צבא ורישיון לנשק
    לימור | 12/01/2009 16:51

    שלום!יש לי שאלה שמציקה לי כבר מספר חודשים: לפני כשנה וחצי השתחררתי מהצבא-כ5 חודשים מהתאריך שבו הייתי אמורה להשתחרר וזאת בגלל שעברה עליי תקופה לא קלה והיה אירוע חריג שבו ניסיתי להתאבד אך אני רוצה לציין שלא השתחררתי לאחר מכן אלא נתנו לא הזדמנות לשרת במקום אחר אך בגלל שלא עמדתי בציפיות שלהם זה הוביל לשיחרור מוקדם על סעיף נפשי. אני רוצה לציין שבמהלך השירות הצבאי שלי הייתי חיילת מצטיינת ומכית מצטיינת ולא היו לי בעיות -הבעיות התחילו כאשר חברה התאבדה ומאותו הזמן נכנסתי לדיכאון מה שהוביל לאותו האירוע. אני רוצה להוסיף כי מאז מצבי השתפר מאוד היום אני עובדת ולומדת ומקיימת אורח חיים רגיל ביותר-השאלה שאלה היא:אם אני רוצה להתקבל למשטרה או לגוף אחר שקשור לביטחון וביטחון המדינערה האם אוכל להתקבל?ואם לא לאיזה גופים אני יכולה לגשת בכדי להעלות פרופיל ו/או לערער על ההחלטה...יש לי עוד שאלה-האם אני יכולה להוציא רישיון על נשק? ואם לא איפה אני יכולה לערער על כך?...ואיפה אני יכולה לברר?....תשובתך תעזור לי מאוד-תודה רבה.

    • בתשובה לשאלתך
      עו"ד תמר פישהוף | 13/01/2009 09:30

      שלום לימור, אינני מומחית בדיני צבא ואיני יודעת איזה מנגנון אחראי לערעורים על ההחלטה בעניינך. הייתי מציעה לך להתחיל לברר אל מול נציב קבילות החיילים (בקישור המצורף). מעבר לכך, איני רואה כל בעיה להוציא רשיון לנשק, בהנחה כי אין לך עבר פלילי כלשהו. בהצלחה!