אין מצב שתוכל לפעול ללא עמיל מכס

  • שלום רב
    פלוני | 10/09/2012 15:42

    שלום רב לעו"ד תומר יפת , עו"ד טלי קסלר. אני פתחתי תיק במע"מ ,ובמס הכנסה . אני רוצה לעסוק בתכשיטים. אני רוצה לקנות טבעת/טבעות -טבעת זהב /כסף 14/18/22/24 קראט או פלטינה צבע זהב: צהוב, לבן או אדום, משובצת יהלום/יהלומים. אני עדיין עושה "שיעורי בית" בנושא. אני רוצה לקנות מחו"ל תכשיטים ,כי בארץ יקר. 1. האם צריך לפתוח תיק במכס ? 2. איך נקרה התיק ,שאני פותח במכס, משאני פותח? 3. האם צריך לנסוע למכס או אפשר להעביר מסמכים ישירות לדואר לשליחה של המסמכים ? 4. האם צריך רשיון לפתיחת תיק במכס ? 5.האם צריך רשיון כדי לעסוק בתכשיטים מסוג טבעת זהב/כסף/פלטינה משובצת יהלום?

    • אין מצב שתוכל לפעול ללא עמיל מכס
      ofer309 | 11/09/2012 06:51

      תתקשר לכמה מהם קבע פגיה ללא התחייבות הם כבר יתדרכו אותך.עוד המלצה שאל סוחרים במתכות יקרות מי עמילי המכס שלהם ותקבל המלצה על עמילי מכס מנוסים ורלבנטים לתחום שלך

    • אני מצטרפת להמלצות של ofer309  לת
      עו"ד טלי קסלר | 19/09/2012 19:28