עבודה מועדפת

  • עבודה מועדפת
    גיל | 04/09/2012 13:37

    אנחנו עסק שעושה ימי הולדת לילדים, יש לנו צוות הוואי לא מקצועיים אחרי צבא שמפעיל את הילדים, קראנו שבבתי מלון צוות הוואי נחשב לעבודה מועדפת, איך אפשר להפוך את העבודה אצלנו לעבודה מועדפת, ואיפה אנחנו יכולים לבדוק זאת?

    • עבודה מועדפת
      עו"ד טלי קסלר | 05/09/2012 11:52

      כדאי לנסות ביחידה להכוונת חיילים משוחררים. אם הם לא מטפלים בזה ייתכן שהם יוכלו להפנות אתכם לגורם שמטפל.