עסק לכתיבת עבודות אקדמיות

  • עסק לכתיבת עבודות אקדמיות - האם חוקי ?
    נחום | 04/09/2012 09:14

    שלום רברציתי לברר האם חוקי לכתוב עבור לקוח עבודה אקדמית תמורת תשלום ?  שאלה נוספת - במידה ואין איסור חוקי לתת שירות כזה, האם סטודנט יכול לתבוע את כותב העבודה עבורו,  במידה והתוצאות לא מספקות אותו? (נניח אם קיבל בסופו של דבר ציון נמוך)בתודה.נחום

    • עסק לכתיבת עבודות אקדמיות
      עו"ד טלי קסלר | 05/09/2012 11:54

      המטרות של העסק אינן חוקיות היות והן נועדו להונות את המוסדות האקדמיים להם מוגשות העבודות. לפני מספר שנים המשטרה פשטה על מספר עסקים כאלה ונקטה בהליכים. לגבי תביעות אפשריות של לקוחות - לקוחות תמיד יכולים להתלונן ובמקרה שתלונתם מוצדקת גם לתבוע.