עוסק פטור

  • עסק פטור
    שואל שאלה אנונימי | 27/08/2012 22:42

    שלום רב עו"ד תומר יפת, עו"ד טלי קסלר אני רוצה לפתוח עסק פטור. אילו פרוצדורות עלי לעבור ? האם עלי להתייעץ בעו"ד פנים מול פנים או מספיק שאני אתעייץ

    • עוסק פטור
      עו"ד טלי קסלר | 02/09/2012 11:36

      אתה צריך לפנות למשרד מע"מ שבאזור מגורייך ולפתוח תיק עוסק פטור. במקביל צריך לפנות גם למשרדי מס הכנסה ולפתוח תיק גם שם. כדאי גם לפנות לייעוץ אצל יועץ מס מוסמך שיסביר לך איך עלייך לנהל את החשבונות שלך, איזה דוחות עליך להגיש ומתי ומוטב לעשות זאת עוד קודם לפתיחת התיקים ברשויות.