יזמות עסקית - מודלים לשותפות במשרד עו"ד

  • מודלים מקובלים לשותפות במשרד עורכי דין
    פלוני | 23/08/2012 13:18

    שלום, אני עובד במשרד עורכי דין בבעלות פרטית יחידה כמספר שנים.יש לציין כי אני עובד מוערך ותורם להתפתחות המשרד ומשמש כאוטוריטה מקצועית לצוות המשרד.ברצוני להציע את עצמי כשותף במשרד. אשמח לדעת מה הם המודלים המקובלים בענף זה לשותפות.תודה מראש.

    • יזמות עסקית - מודלים לשותפות במשרד עו"ד
      עו"ד תומר יפת | 26/08/2012 06:48

      שלום רב, ישנם סוגי שותפויות שונות במשרדי עורכי דין. ישנו שותף הון, ישנו שותף שכר וכו'. יש חברות שמייעצות בנושאים אלה - באופן ספציפי ביחס לעורכי דין. מומלץ לבקש מהם ייעוץ מקצועי טרם עשיית המהלך. בהצלחה, עו"ד תומר יפת מנהל פורום יזמות עסקית