יזמות עסקית - יבוא סיגריות

  • יבוא אישי סיגריות
    אהרון | 10/08/2012 11:21

    שלום! מאחר ואין בארץ את הסוג שהייתי מעשן,אני רוצה ליבא מחברה בארה"ב פאקט אחד של מארבלרו אדום,מאתר המכס אומרים שהמס יהיה 480% מחברת שילוח אמרו שזה יכול להגיע ליותר אם משרד הבריאות יחליט על בדיקת המשלוח. מאידך אני יודע שעל יבואן סיגריות מוטל מס בשיעור של 270 ש"ח לקילו טבק. האם המחיר ששלחו לי מהמכס נכון ? למה אסור ליבואן סיגריות אישי ליבא בעוד נוסע או יבואני הסיגריות מקבלים תעריף מס שונה ? תודה

    • יזמות עסקית - יבוא סיגריות
      עו"ד תומר יפת | 26/08/2012 06:41

      אהרון שלום, המקום הנכון לשאול את השאלה הוא אצל עמיל מכס מקצועי. אם התשובה שאתה מקבל מאחד מהם לא מספקת אותך פנה לאחד נוסף. בהצלחה, עו"ד תומר יפת מנהל פורום יזמות עסקית