יזמות עסקית - רשימת תפוצת מיילים

  • רשימת תפוצה באתר
    יוסי | 09/08/2012 10:25

    שלום רב! יש לי דף נחיתה עם שמציע לגולש להכניס את השם שלו + כתובת אימייל ולקבל עדכונים בנושא....האם אני צריך לכתוב משהו כמו "הכנסת מייל אני מאשר קבל דואר פרסומי" או שזה מספיק אם הוא הכניס את פרטי המייל שלו קביל מייל עם אישור להרשמה ונרשם?תודה

    • יזמות עסקית - רשימת תפוצת מיילים
      עו"ד תומר יפת | 26/08/2012 06:39

      יוסי שלום, אתה צריך לאפשר לכל מי שרוצה להתנתק מרשימת התפוצה לעשות כן בכל מייל שאתה שולח. בהצלחה, עו"ד תומר יפת מנהל פורום יזמות עסקית