התכוונת לאתר מכירות

  • אתר קניות
    וסקז ליוין | 31/07/2012 13:49

    שלום, יש לי מפעל קטן ואני רוצה להקים אתר קניות באינטרנט על מנת למכור את המוצרים והשאלה אם אני צריך להוצאי רישיון עסק או רישיון מסוג כלשהוא כדי להפעיל את האתר הזה.תודה רבה

    • התכוונת לאתר מכירות
      ofer309 | 31/07/2012 14:21

      אתר מכירות לא צריך רישוי עסק כיון שרישוי עסק הוא תלוי מקום ואילו האינטרנט נמצא בכל מקום מצד שני בחשיפה לתביעות ניתן לתבוע אותך בכל מקום ולכן יש חשיבות לניסוח תקנון באתר  שבו הלקוחות מסכימים על מקום שיפוט קרוב לעסק.

      • יזמות עסקית - הקמת אתר אינטרנט
        עו"ד תומר יפת | 26/08/2012 06:37

        שלום רב, אין כאמור צורך ברישיון עסק אך מעבר לעובדה שכדאי לקבוע מקום שיפוץ מוסכם בתקנון כדאי להיות מודעים לחשיפה לתביעת לשון הרע או לתביעות של קניין רוחני אחרות. לפרטים ניתן לפנות לפורום קניין רוחני. בהצלחה, עו"ד תומר יפת מנהל פורום יזמות עסקית

        • לומדה ללקויי למידה באינטרנט
          ד"ר רון שמואל | 13/10/2012 10:41

          אדון נכבד, אני חוקר וכתבתי קורס לילדים עם ללקויי למידה. אפשר לראות מבט על הקורס באתר ***(צונזר ע"י המערכת) הקורס כפי שמתואר, מיועד לאפשרות של נגישות באינטרנט. אני מחפש משקיעה/שותף עסקי שיממן את פרסום האתר. אשמח לשלוח לכם חומר נוסף וכמו כן לבוא להראות לכם כרכים של הפרוטוקול וכן להציג מצגת. בתודה על תשומת הלב. אודה תשובתכם. שמואל נייד : *** בית : ***