חשוב לקבל נתונים לפני שמקבלים החלטה

  • להפוך חנות ריקה לקיוסק
    ספיר | 28/07/2012 18:24

    האם כדאי לי לקנות חנות ריקה ולהפוך אותה לקיוסק? מה השלבים? האם ההוצאות הן רבות? והזמן של הוצאת רישיון עסק! אם אעשה זאת אני אשלם רק שכירות על המקום ולא אבזבז 50 אלף על מוניטין שאין ... מה אתם מציעים? אשמח לכל תשובה

    • חשוב לקבל נתונים לפני שמקבלים החלטה
      ofer309 | 28/07/2012 22:22

      כאשר מדובר בשינוי ייעוד מחנות לקיוסק (בהנחה שלמשכירים ניתן בעבר רשיון עסק) נוסף לכל האגרה /מדביר /מפה מצבית ממהנדס / משרד הבריאות / מכבי אש ו גורמים נוספים שתגדיר מחלקת רישוי עסקים בעיריה) יתכן שתצטרכי לשלם גם דמי השבחה לעיריה הטוב ביותר הוא להתעניין במחלקת רישוי עסקים בעיריה מלכתחילה

      • יזמות עסקית - פתיחת קיוסק
        עו"ד תומר יפת | 26/08/2012 06:35

        ספיר שלום, אין קשר בין המוניטין לבין רישיון עסק. לגבי יתר הדברים מפנה למה שכתב עופר. בהצלחה, עו"ד תומר יפת מנהל פורום יזמות עסקית