אין מנוס מניהול מו"מ עם השוכרים שלך

  • אבקש המלצתך
    יובל | 25/07/2012 08:06

    אני משכיר את דירתי המבוקשת ברח´ יהודית ברמת גן לזוג צעיר עם 2 תינוקות במחיר זול יחסית כי חיפשתי דירים טובים 5200 כשהם ראו את הדירה הם התלהבו כי גם אמרתי להם שהרחוב שקט (וזה אמת).סגרנו על 5200 (למרות שהיו לי מלא ב5500 אבל פחות נעימים)וגם התקופה היתה פחות טובה מעכישו ינואר. בכל אופן חודש לאחר שהם ניכנסו לדירה התחילו בבנין ממול מעבר לכיש שיפוץ במסגרת תמא (מנופים,בטון רעש וכו´)-החוזה סטנדרטי - אבל הם טוענים שעכשיו שנה וחצי הם יגרו מול את בניה (ובפועל כאמור הם גרים כבר 7 חודשים מול השיפוץ)והאישה בחופשת ליה כל היום בבית. הם רוצים שאני יוריד את המחיר (כל החברים שלי ויועצים למינהם כולל אחותי שהיא עו"ד אומרת שאין מה לעשות ולא כתוב כלום בחוזה)-אני בתחילת הדרך גם אמרתי לבחור שחוזה זה אומנם נייר אבל הכל פתוח וצריך להיות קודם כל אנושיים- השאלה האם באמת להוריד במחיר ובמידה וכן באיזה סכום?זה הגינוי עם בכלל

    • אין מנוס מניהול מו"מ עם השוכרים שלך
      ofer | 25/07/2012 08:31

      על פניו טענותיהם צודקות הויכוח הוא על התקופה לא על המהות על כןא. צור את המצב הרצוי ב. תעל את הצד השני לכיוון שלך ג. היכנס למו"מ במטרה להוליכו לכיוון שלך אבל היה מוכן להתפשר.

    • אנא הפנה את שאלתך לפורום מקרקעין ו/או לפורום דיני חוזים  לת
      עו"ד טלי קסלר | 26/07/2012 10:53

    • אם כבר אנושי
      בעלת דירה | 09/08/2012 08:53

      אמנם חוזה זה חוזה, אבל אתה היית מוכן לגור במקום כזה? אני לא. לפעמים אני רואה את השיפוצים של התמ"א ומרחמת על הדיירים באזור. אז לדעתי, תנהל משא ומתן ותראה להם שלא קל לך להוריד, אבל כן צריך להתחשב בהם, זה ממש לא קל לגור ליד בניין שעובר שיפוץ תמ"א גם אבק, רעש, משאיות....