יזמות עסקית -הסכם שותפות בין יזם למשקיע

  • שותפות הוגנת בין יזם למשקיע
    מאי | 20/05/2012 10:38

    מעוניינת להקים מיזם אינטרנטי ולצורך כך אני מחפשת משקיע. מהי "חלוקת רווחים צפויה" הוגנת,בין יזם שאחראי על הרעיון,ניהול וצביון המיזם,(חברה) לבין משקיע שאמור בהשקעתו לכסות את כל העלויות של פתיחה ותפעול האתר(בניית אתר ,רישום פטנט, משרד מאויש וכו'...) תודה ערך מוסף: שותפות עסקית

    • יזמות עסקית -הסכם שותפות בין יזם למשקיע
      עו"ד תומר יפת | 20/05/2012 11:15

      מאי שלום, אין בזה כללים. תלוי כמה משקיעים עומדים לך בתור להשקיע במיזם שלך.... ככל שהם רבים יותר כוח המיקוח שלך גדל. זה עניין של מו"מ פרטני לכל מקרה ומקרה. בברכה, עו"ד תומר יפת מנהל פורום יזמות עסקית