ממש לא

  • שיטת התאגדות
    רעות | 16/05/2012 15:43

    שלום. אני רוצה לפתוח עסק לאתר קופונים שאני עובדת עליו. אני חוששת שאהיה חשופה לתביעות גדולות. האם מסיבה זו כדאי לי לפתוח חברה בע"מ?

    • ממש לא
      ofer309 | 16/05/2012 17:13

      משום שיש הליך משפטי שנקרא "הרמת מסך" ובהליך הנ"ל האחריות על הכשלון תחול על בעלת החברה.

      • יזמות עסקית - הקמת חברה
        עו"ד תומר יפת | 20/05/2012 11:13

        רעות שלום, הקמת חברה בהחלט מעניקה הגנה מסויימת. הליך של "הרמת מסך" הנו הליך יחסית קיצוני וחריג ויתבצע רק במקרים של שימוש לרעה במסך ההתאגדות של החברה ולא במציאות של ניהול חברה בתום לב. בברכה, עו"ד תומר יפת מנהל פורום יזמות עסקית